SkyLine Dakkapel

Marc Beers - Directeur Beers Bouwproducten BV

SkyLine dakkapel is een merknaam van Beers Bouwproducten BV. Met een keur aan eigen polyester producten en jarenlange ervaring staat Beers Bouwproducten garant voor kwaliteit en innovatie.

Onze doelstelling luidt: 'Bouwen met vertrouwen'. Een sterk product, tevredenheid en eerlijk zaken doen. Voor particuliere of zakelijke markt, dit is waar Beers Bouwproducten ù mee van dienst wil zijn.

Beers Bouwproducten BV heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige glasvezelversterkte elementen voor de bouw. Specialisme in onder meer gootsystemen, luifels, boeidelen, schoorsteenomkledingen en uiteraard dakkapellen, allen opgebouwd uit glasvezelversterkt kunststof, heeft ertoe bijgedragen dat Beers Bouwproducten een vooraanstaand leverancier is op de Nederlandse markt.

Het uiterlijk van uw woning is uw visitekaartje en dus zeer belangrijk voor ons. Daarom nemen wij ons werk zeer serieus en bieden u graag hulp bij uw bestelling. Onze projectbegeleiders zullen u van de gewenste informatie voorzien en zorgdragen voor een vloeiend verloop van het bestel- en montageproces.

Marc Beers
Directeur Beers Bouwproducten BV