Service

Service

Service is voor ons erg belangrijk. Volgens Van Dale betekent het 'hulp die een persoon, instantie of onderneming biedt aan het publiek'. Wij willen dit graag waarmaken.

Voor ons houdt dit in dat wij u zoveel mogelijk voorzien van de juiste informatie voorafgaand aan uw bestelling en onze levering/montage.

Plaatsen

Het deskundige montageteam voert in de ochtend voorbereidene werkzaamheden uit. De dakbedekking wordt zorgvuldig verwijderd en het dak wordt opengemaakt.

Zodra het dak is voorbereid wordt de dakkapel door een gespecialiseerd transportbedrijf op het dak geplaatst. Hierna wordt het kozijn voorzien van glas en wordt de dakkapel verder afgewerkt.

De verholen goten worden onder de pannen verlengd tot in de dakgoot. De dakpannen worden teruggeplaatst totaan de dakkapel en het lood, of loodvervanger, wordt aan de onderzijde van de dakkapel over de eerste rij pannen gelegd.

Afwerking

De dakkapel is standaard behang- en schilderklaar. Indien gewenst kan de dakkapel aan de binnenzijde worden afgetimmerd en/of een tussenmuur worden hersteld. Al het afvalmateriaal wordt door het montageteam meegenomen.